Laddar
eget mobilskal

Göra ett eget mobilskal billigt

Man kan köpa ett mobilskal för att skydda sin smartphone och det är ju den grundläggande tanken med dessa tillbehör är att hålla telefonen rep och skadefri men man kan ju passa på att göra den lite snyggare och personligare. Man kan köpa mobilskal med eget tryck för några hundra lappar men om man vill spara pengar och samtidigt ha lite roligt och vara kreativ så skapa sitt egendesignade skal men en bild på familjen eller något annat favoritmotiv och det är ganska enkelt.

Den finns två sätt att göra detta på och det enklaste sättet är att köpa ett genomskinligt mobilskal som passar den telefonmodellen man har och sen skriva ut sitt motiv som man sedan klipper ut och lägga inuti skalet så att det är skyddat. Man kan givetvis ta en bit tapet eller något man tycker om från en tidning. Titta på tjejen i videon nedan som har massa roliga idéer:

Det andra sättet är att köpa så kallade transferpapper från exempelvis panduro eller någon välsorterad pysselbutik och skriva ut motivet man vill ha och föra över det på ett mobilskal som dom gör i den här videon:

Det finns massor av andra sätt att skapa sitt unika skal bara fantasin sätter gränser och har du en limpistol och lite annat pysselmaterial kan du i princip skapa vad som helst.

Lycka till och ha kul samtidigt som du sparar pengar!